En alles komt goed


Toegangsbeheer op Maat: 

Of het nu gaat om een appartementencomplex, kantoorpand of residentiële woning, Tecom Telecom-Data biedt op maat gemaakte oplossingen voor toegangscontrole. Met onze deurintercomsystemen kunt u bezoekers identificeren, communiceren en toegang verlenen met slechts een druk op de knop.

Geavanceerde Functionaliteit: 

Onze deurintercomsystemen zijn voorzien van geavanceerde functies zoals tweerichtingsaudio, video-intercom en zelfs integratie met slimme huisautomatiseringssystemen. Hiermee kunt u niet alleen bezoekers verwelkomen, maar ook controleren wie er toegang heeft tot uw pand, waar u ook bent.


Eenvoudig Gebruik

Dankzij hun modulaire ontwerp en gebruiksvriendelijke interfaces zijn de deurintercomsystemen te bedienen.

Betrouwbaarheid en Veiligheid: 

Wij begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is. Daarom worden al onze deurintercomsystemen grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Met Tecom Telecom-Data kunt u met een gerust hart vertrouwen op de integriteit van uw toegangscontrole.
Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen, installeren en onderhouden van uw deurintercomsysteem. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden, van begin tot eind.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn